Doorgaan naar hoofdcontent

Weekend-2.0

Ik ben dit weekend even een zijpaadje opgegaan, n.l. naar Bibliotheek 2.0. Ik stond daar al heel lang geregistreerd, maar ik deed er niet veel mee. Nu ben ik wat rond gaan zwerven, en heb gekeken welke discussies er worden gevoerd, en wat voor informatie er wordt uitgewisseld. Ik zou iedereen aanraden om zich hier te laten registreren. Je kunt ook de feed toevoegen aan je Netvibespagina


Verder heb ik dit weekend, zaterdagmiddag om precies te zijn, gewandeld in de binnenstad van Leeuwarden. Op dat moment was daar de streetparade (ter ere van de taptoe op dezelfde avond) aan de gang. Het was prachtig weer, de accoustiek was fenomenaal, het geroffel en getetter kwam van alle kanten. Het leek kakafonie, chaos, maar het was geen chaos! Iedere muzieklijn was er één van hoge kwaliteit, de moeite waard om te volgen.

Is dat ook niet een mooi beeld van de 2.0-wereld waarin wij "leven"? Het lijkt chaos, de informatie komt van alle kanten, in alle vormen, uit onverwachte hoeken, op ieder moment!
Kies de juiste informatie, op het goede moment, schep orde!

Reacties

blok zei…
Ik denk dat ik je voorbeeld maar ga volgen: ik moet me ook meer verdiepen in bibliotheek 2.0.

Populaire posts van deze blog

Vallende fietsen

  Vandaag een dag van vallende fietsen dus leek het me beter een eind te gaan wandelen

Sifan Hassan - een klasse apart

Respect!

Rondje rond de brand

Heerlijk gefietst op deze mooie herfstdag. Noem het een rondje rond Suawoude, een rondje rond de  brand . De inwoners van Suawoude waren minder blij…..