Doorgaan naar hoofdcontent

Download - The True Story of the Internet

TV-tip (eventjes geen web 2.0, even wat anders), maar wel interessant

The True Story of the Internet
4 delen, op donderdagavond, Discovery, 21.00-22.00 uur
deel 2 --> op 6 november

De nieuwe Discovery Channel serie 'The True Story of the Internet' vertelt het verhaal van de internetrevolutie; de technologische, culturele, commerciële en maatschappelijke revolutie die ons leven drastisch heeft veranderd. Discovery uur laat in vier afleveringen het echte verhaal achter het internet zien. In 'Download – The True story of the Internet' vertellen insiders hoe het internet is ontstaan. De oprichters van onder meer eBay, Yahoo, Amazon, Netscape en Google delen de verbazingwekkende verhalen over de oorsprong van het medium dat ons leven in tien jaar volledig veranderde.

Deze intrigerende mannen en vrouwen vertellen hoe ze zich hebben ontwikkeld van sullige computernerds tot visionairs van de 21e eeuw. In de tijd die de meeste mensen nodig hebben om hun eerste promotie te halen, verdienden zij en passant miljarden.
De serie wordt gepresenteerd door technologiejournalist John Heileman (Wired, New York Magazine). Hij is een persoonlijke vriend van de belangrijkste figuren in Silicon Valley en geniet van de gekte van de insiders scene.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Vallende fietsen

  Vandaag een dag van vallende fietsen dus leek het me beter een eind te gaan wandelen

Rondje rond de brand

Heerlijk gefietst op deze mooie herfstdag. Noem het een rondje rond Suawoude, een rondje rond de  brand . De inwoners van Suawoude waren minder blij…..

2019