woensdag 29 oktober 2008

Kom Verder

"KOM VERDER" hangt er momenteel boven de toegangsdeur van de NHL, locatie Fonteinland. Ik moet meteen weer denken aan ''2.0". Ik heb het gevoel dat ik steeds verder kom, steeds verder wil, steeds nieuwsgieriger word, steeds ... .... (!). Hebben jullie dat ook?
P.s. reacties welkom!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ha die T,

Laat ik me maar even van mij goede kant zien en je een reactie toesturen. Ten slotte vraag je erom! Ik heb ook het gevoel dat ik steeds verder kom, al blijf ik zo nu en dan wel even steken, omdat het allemaal zo vlug gaat! We zijn nu al bij ding 11 en in mijn hoofd ben ik nog bij ding 9/10. Dat heb ik namelijk ook nog lang niet goed uitgeplozen en dat geldt eigenlijk ook voor foto's bewerken! Er is zoveel mogelijk! Ik vind het echt knap dat je het tempo bij kunt benen. Wat mij betreft mag de cursus wel iets langzamer. Niet omdat ik het niet snap, maar om mij verder te kunnen verdiepen in de dingen! Heb jij dat niet?

Groet H

Joelle zei

@Hester en Tineke, Leuk hé om steeds verder te komen. Ook grappig dat zo'n bordje je dan weer triggert over 23 dingen. Nog even en we zijn al op de helft. Eerst was ik van dit ga ik even doen, maar inmiddels sluit ik me bij Hester aan. Het tempo ligt erg hoog, maar de vraag blijft of je echt overal in moet duiken. De plaatjes zijn natuurlijk super leuk, maar vond ik weinig interessant voor het werk. Tenzij je nieuwsbrieven en powerpoints maakt, dan kan het nog een toevoeging zijn. Maar goed dat hoef ik dus niet, die punten heb ik links laten liggen. Daardoor had ik weer tijd om even iets voor te werken, zodat ik uiteindelijk weer op schema lig. Misschien toch ook een kwestie van prioriteiten stellen....