Doorgaan naar hoofdcontent

Jammer, Yammer

Vanmorgen in het teamoverleg is besloten dat we niet verder gaan met yammeren. Alle collega’s van de mediatheek hadden een Yammer-account, maar slechts een enkeling ‘deed’ er iets mee. Besloten is om voortaan berichtjes aan elkaar door te geven, via de mail!
Ik vind het toch jammer, dat het yammeren wordt stopgezet. Ik zag wel kansen, in deze snelle vorm, van korte berichtgeving, intern binnen de dienst.
Eén van de grote voordelen van Yammer ten opzichte van e-mail is dat berichten voor iedereen toegankelijk en doorzoekbaar zijn. Kennis blijft dus beschikbaar. Zoeken werkt via het zoekvenster. Bij het intypen verschijnen onder het zoekveld suggesties (namen, groepen, tags).
Gek hè, dat twitteren zo’n succes is, ‘twitteren’ is zelfs ‘woord van het jaar’ geworden, gekozen door de het Genootschap Onze Taal. Maar met yammeren lukt dat niet.
Nou ja, ik ga geen energie steken, in iets wat geen nut heeft, dus: Yammer-Basta!
Tot twitters/mails/of hoe dan ook….

Reacties

Anoniem zei…
Nice post you got here. I'd like to read something more concerning this theme. The only thing it would also be great to see here is a few pictures of such gizmos as gps jammer.

Populaire posts van deze blog

Vallende fietsen

  Vandaag een dag van vallende fietsen dus leek het me beter een eind te gaan wandelen

Rondje rond de brand

Heerlijk gefietst op deze mooie herfstdag. Noem het een rondje rond Suawoude, een rondje rond de  brand . De inwoners van Suawoude waren minder blij…..

2019