maandag 29 september 2008

Feeds héhé


Dankzij de welwillende assistentie van een aantal collega's (1000-x-dank) ben ik nu door naar het volgende ding. Veel geleerd in vijf minuten. Het was een zware bevalling, maar nu : "Ik héb féeds!!" Ook snap ik nu de bedoeling van dit verhaal. Afijn, nu ga ik mijn Netvibes-pagina vullen. Het 'trijntje' gaat lopen. Groet, en tot een volgend blogbericht!

6 opmerkingen:

Joelle zei

Zo zie je maar, vele handen maken licht werk. En bovendien maakt het het zo veel gezelliger....tsjoeke tsjoeke tuut tuur. Wat is ons volgende station?

Anoniem zei

Hoi Tineke,

laat ik ook maar eens wat van mij horen op jouw blog. Dat je zoveel problemen hebt gehad met netvibes! Lag dat wel aan jou of aan het systeem? Er waren toch ook problemen? Ik kreeg bijvoorbeeld de namen van de mensen van de mediatheek helemaal niet te zien (in netvibes) en heb dat allemaal maar zelf ingevoerd. Ik had wel alle blogs met rss-feeds gekregen , maar de namen waren niet meegekomen. En dat bij Barts groep wel. Ik bedoel maar....misschien lag het niet aan jou? schrale troost misschien, maar toch wilde ik dat even gezegd hebben. Ik ben nu maar wat aan het tikken, het is al laat, maar kan (nog) niet ophouden, verslavend 23dingen!

Jaap zei

@hester, tineke, dat de namen er niet bij kwamen te staan in netvibes lag aan ingrid. Bart was zo fanatiek geweest dat zelf alvast voor ons te doen!

Joelle zei

@Jaap en Hester, ik heb vrijwel meteen de feeds aan netvibes toegevoegd en kreeg de namen er wel bij. Alleen ik heb later het verzoek voor het aanpassen van mijn blognaam ingediend, daarna kwamen de namen niet meer mee. Blijkbaar is er na het aanpassen iets misgelopen......

Dingetje zei

Jaap, Hester en Joelle, ik had ook iet vreemds bij de feeds van Ingrid. Eerst stonden ik de namen van de blogs er wel bij, later opeens niet meer. Bij de feeds van Bart geen problemen gehad

Anoniem zei

Hoi allemaal,

Dus dat was het met die feeds en namen wel/ niet erbij. Dat was idd wel makkelijk dat Bart dat al voor ons had gedaan en Ingrid niet....Ach, heb ik zelf ook weer wat uit kunnen vinden. Ligt dat ten minste niet aan netvibes!