Doorgaan naar hoofdcontent

Netvibes - gezellig of niet?


Ik heb gisteravond de hele avond zitten steunen en zuchten op de RSS-feeds & NetVibes. Wat een drama. Ik heb zitten prutsen (kun je dit nog spelen noemen?). Nu zit ik op mijn werk, en ik dacht, ik kijk er nog even naar, een paar minuten.. Misschien zie ik het licht! Ik vind dit ingewikkeld. Ik heb ook te weinig tijd voor deze dingen. Vanavond nog een keer proberen (ten koste van de gezelligheid).

Tips?? Welcome!!

Reacties

Joelle zei…
linksbovenin staat een groen blok om inhoud toe te voegen, als je hierop klikt dan naar feed toevoegen gaat, kan je url erin kopieren, daarna op voeg feed toe klikken en er wordt een soort dia gemaakt. Deze kan je slepen naar de tab waar je ze wilt hebben. Hopelijk heb je daar wat aan. Suc6!
Trijntje zei…
Dag Joelle, bedankt voor je belangstelling en vooral voor je tips. Ik ben wel al iets gevorderd. Maar ik zie nog geen feeds binnenkomen. Wordt vervolgd...
sundrum zei…
Daar ben ik ook mee bezig maar de feed van marktplaats en tu delft wil hij niet plaatsen. Geeft steeds aan dat de feed onjuist of reageert momenteel niet....ik weet dat er op het moment problemen zijn bij netvibes maar de Openbare bibliotheek en de NOS waren zo gelukt
Gr. Margriet

Populaire posts van deze blog

Vallende fietsen

  Vandaag een dag van vallende fietsen dus leek het me beter een eind te gaan wandelen

Rondje rond de brand

Heerlijk gefietst op deze mooie herfstdag. Noem het een rondje rond Suawoude, een rondje rond de  brand . De inwoners van Suawoude waren minder blij…..

2019