Doorgaan naar hoofdcontent

Diefstal, pure diefstal

Ik heb mijn oude smartphone teruggestuurd naar KPN. De contractperiode was afgelopen. Dus (eerder) óp naar de winkel. Nieuwe telefoon, nieuw abonnement. Mijn oude toestel was een prima toestel! Er mankeerde niks, helemaal niks, aan. Ik gebruikte het toestel regelmatig. Ik ging er zorgvuldig mee om. Nooit is het gevallen. Geen barsten en scheuren. Geen kapotte randjes. Bellen, appen, internet, alles werkte perfect. Maar ja, het was wel een lease-toestel. Dus op een gegeven moment is het aan te raden het toestel in te leveren en voor een nieuw te gaan. Voornamelijk om financiële redenen, dat mag duidelijk zijn!

Dus zo gedaan, en naar de winkel gegaan! Ik liep bij wijze van sprekend bellend naar binnen, want de smartphone was in perfecte staat (wat Ik hierboven ook al aangaf). De winkelmedewerker heeft het apparaat ontmanteld, dwz de simkaart van het oude naar het nieuwe toestel verplaatst. Goede service, dacht ik.

Wat blijkt, na verloop van tijd krijg ik bericht van KPN, dat er defecten zijn gesignaleerd aan het ingeleverde toestel. Gelijk wordt gezegd dat ik €25,-- dien te betalen, en dat dat bedrag via mijn bankrekening wordt verrekend. Wat een arrogantie! KPN aan de macht. 

Ik heb gebeld, en ben naar de winkel geweest (Leeuwarden) en werd van het kastje naar de muur gestuurd. De telefonist zegt dat je naar de winkel moet gaan. En in de winkel zeggen ze dat je beter met KPN kunt bellen. Tja, dat is rondje-draaien! Goed, dan maar een mail via een web-formulier. En dat resulteerde in een mailbericht met: "KPN kan de boete niet kwijtschelden" en "Het toestel is gecontroleerd door een onafhankelijk en gespecialiseerd bedrijf".

Nou, nou, wat een hypocrisie en arrogantie. KPN zegt dat ze niet KUNNEN restitueren. Ik denk eerder dat ze niet WILLEN declareren. KPN is sterk, en ik ben maar een persoontje. Wat kan ik doen? Behalve bloggen? En zeuren?

"Diefstal, pure diefstal", zo reageert mijn partner. En ik denk dat hij gelijk heeft!

-

Maar:

YES!!! Lees het positieve vervolg op Kerstboodschap dd 22-12-14

Reacties

Trijntjeblog zei…
Yes!
Kreeg vanmiddag een kerstboodschap van de KPN.
???
Ik krijg € 25 teruggestort op mijn rekening!
Dankjewel KPN. Echt top!

Populaire posts van deze blog

Vallende fietsen

  Vandaag een dag van vallende fietsen dus leek het me beter een eind te gaan wandelen

Rondje rond de brand

Heerlijk gefietst op deze mooie herfstdag. Noem het een rondje rond Suawoude, een rondje rond de  brand . De inwoners van Suawoude waren minder blij…..

2019