Doorgaan naar hoofdcontent

Mei de bus VrijBaan

Vanmiddag heb ik wederom een bustour gemaakt langs het VrijBaan-project, van Oostergoplein, Tesselschadestraat, Wâldwei, langs Werpsterhoek, Spoorbrug Leeuwarden-Zwolle, Wirdum, Stephensonviaduct, en parkeergarage-in-spé..... Verrassend wat daar zoal gebeurt!

. 

Op 20 december 2012 heb ik ook al eens zo'n tocht gemaakt, (zie weblog). Ik woon in Leeuwarden, en het is interessant om te kijken hoe je eigen leefomgeving is veranderd, en nog méér gaat veranderen. Hoe kom je in de toekomst Leeuwarden binnen! De gezamenlijke projecten staan bekend onder de naam VrijBaan. Dit pakket projecten is bedoeld om de bereikbaarheid van Leeuwarden en de leefomgeving te verbeteren. In februari 2010 is het project gestart. En het loopt nog door tot begin 2015.



Bij het nieuwe viaduct in de westelijke invalsweg kunnen bezoekers via een Layar-applicatie de ontwikkeling van dit project bekijken.


Foto's: Huizenga,  cop. 2013

Reacties

Populaire posts van deze blog

Vallende fietsen

  Vandaag een dag van vallende fietsen dus leek het me beter een eind te gaan wandelen

Rondje rond de brand

Heerlijk gefietst op deze mooie herfstdag. Noem het een rondje rond Suawoude, een rondje rond de  brand . De inwoners van Suawoude waren minder blij…..

2019