dinsdag 5 januari 2010

Ask me!

Ik ben nu twee dagen aan het werk op de nieuwe locatie van de mediatheek NHL Hogeschool. Twee dagen in de nieuwe bibliotheek.
Er lopen WIM'mers rond in de mediatheek om iedereen wegwijs te maken! Een WIM'mer is een 'wandelende informatie manager'. Morgenochtend ben ik de WIM'mer. Je kunt me herkennen aan het zwarte T-shirt met de rugtekst 'Vraag mij!".
Vandaag had ik pech. Het internet lag er de hele ochtend uit. Ik werk op dinsdag alleen 's morgens, dus kon ik niet veel doen. Wel mijn documenten wat bijgewerkt, want gelukkig deden de kantoorpakketten wel goed hun werk. En je kon lokaal mailen, En je kon telefoneren. En voor een ochtend is dat wel te doen. Maar ik moet er niet aan denken om langer zonder internet te zitten. Hopelijk zijn de problemen morgen opgelost!

Wij werden vanmorgen weer heel hartelijk ontvangen door het 'wen-comittee". We worden dagelijks vergast op koffie, gevulde koek, frisdrank, en lekkere broodjes, etc.Ook de buren (Stenden) deden van harte mee. ze hadden een koek- en zopie-tent ingericht, voor de ingang van het NHL-gebouw, en we werden ontvangen met warme chocolademelk met slagroom en oliebollen. En dat in een speciale beker!
Morgen ben ik dus de WIM'mer en misschien zie ik je in de mediatheek!

Geen opmerkingen: